Blog

ISTE u MSU

IMG_4547-m

IMG_4632-m

Od 19.01. do 18.03.2018. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu predstavljen je i naš rad (billboard, animacija i dokumentacija rada) na izložbi “Glas Umjetnika / I Am The Mouth“, radovi su iz zbirke Deutsche Art Collection Telekom. Kustosi izložbe su Nathalie Hoyos, Rainald Schumacher i Radmila Iva Janković (MSU).

Fotografije Ivo Martinović

 

Oglasi

JOŠ JEDNA LOKACIJA

Avenija-Veceslava-Holjevca-2

Avenija-Veceslava-Holjevca

Postavili smo billboard ISTE na novu lokaciju u Zagrebu: Avenija Većeslava Holjevca.
Zahvaljujemo se PIO d.o.o. na sponzorstvu plakatnog mjesta.

ISTE u časopisu Express

12. 1. 2018.

Drugačiji identiteti su stalno pod lupom društva, na dnevnoj osnovi se traže greške, slabosti, dokazi da ste manje vrijedna”, ističu ISTE. Toga su svjesne zemlje poput Njemačke ili Švedske, u kojima se puno češće nego kod nas događa da gube posao, dobivaju kazne oni koji vrijeđaju ili napadaju, nego vrijeđani ili napadani. ISTE zaključuju: “Diskriminacije treba kažnjavati. Zakon u Hrvatskoj postoji, ali se ne provodi adekvatno. Ljudi ne shvaćaju da diskriminacija i agresija na osnovu rase, vjere, seksualne orijentacije, nisu običan incident nasilja, nego nasilje iz mržnje.”

Express-ISTE-1

Express-ISTE-2

Express-ISTE-3

SUDJELOVANJE U GLASGOWU

Na simpoziju i izložbi pod nazivom “DIGITAL/ANALOGUE” 23. i 24. studenog 2017. godine u Centre for Contemporary Arts Glasgow prikazana je animacija “ISTE – za prihvaćanje različitosti”.

TRI NOVE LOKACIJE

Postavili smo plakate ISTE na tri nove lokacije u Zagrebu:

  • Adžijina ulica / Jukićeva ulica
  • Savska ulica / Veslačka ulica
  • Gagarinov put / Trešnjevački trg

Zahvaljujemo se Arto d.o.o. na sponzorstvu.